El novembre de 1998 es va posar en servei el Bibliobús Tagamanent, ateníem periòdicament 10 municipis: Folgueroles, Olost, Sant Bartomeu del Grau, Santa Maria d’Oló, Figaró-Montmany, Montesquiu, Oristà, Sant Boi de Lluçanès, Sant Martí de Centelles i Santa Eulàlia de Riuprimer. Han passat els anys i el Bibliobús va deixar d’anar a Santa Maria d’Oló (hi va el Bibliobús Cavall Bernat), però 6 pobles més varen demanar que hi passes el Bibliobús, primer va ser Castellterçol i després: Alpens, Castellcir, Muntanyola, Perafita i Vilanova de Sau.
En aquests 10 anys hem vist fer-se grans els nens i nenes que miraven meravellats aquell vehicle que els portava contes i més contes per fer-los passar tan bones estones!
No han estat només els infants els que han gaudit del Bibliobús, sinó també els adults, els joves i la gent gran, els quals consideren la lectura un element enriquidor de les seves vides, i que han estat i són, grans usuaris d’aquest equipament .
Per al personal del Bibliobús és un autèntic plaer, poder atendre les vostres consultes, prestar milers i milers de llibres i fer bons amics i bons lectors.
En aquest desè aniversari, volem agrair la complicitat i la participació de tothom, esperant poder gaudir de la vostra companyia durant molts més anys.
Per celebrar-ho tenim un petit i dolç obsequi per aquells lectors fidels que ens seguiu visitant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada