CANVI DE SISTEMA INFORMÀTIC


""ARRIBA MILLENNIUM""

El 18 de novembre és la data prevista per fer efectiu el canvi de sistema informàtic de gestió bibliotecària, que suposarà la substitució de l’actual sistema VTLS, en ús a les biblioteques de la Xarxa, pel programa Millennium, de l’empresa nord-americana Innovative, aquest és el programa amb el qual es gestionen totes les biblioteques tant Universitàries com Públiques a Catalunya.
Aprofitant l’avinentesa del canvi de sistema, es modificarà també la política de documents en préstec. Així, a partir del 18 de novembre, podrem prestar fins a 30 documents, dels quals 15 seran llibres i 15 audiovisuals, durant 30 dies.
El canvi de sistema permetrà mantenir la gestió automatitzada de gran part dels processos bibliotecaris, com la consulta d'informació, adquisició de documents, catalogació..., però des d'una plataforma més moderna que faciliti el desenvolupament de nous serveis.
En aquest nou entorn, els usuaris validats al seu espai personal del catàleg web (www.diba.cat/biblioteques) podran valorar els llibres que han llegit i saber les llistes de títols que alguna vegada s'han emportat en préstec, i renovar els documents que tenen en préstec, entre altres serveis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada