Nou Servei a les Biblioteques Públiques

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona ofereix des del web Biblioteca Virtual i des del Catàleg Col·lectiu Aladí un nou servei: el de descàrrega d'audiollibres en mp3.

Per accedir-hi, només cal disposar del carnet d'usuari de la Xarxa i validar-se a la plataforma de descàrrega, accessible des de l'apartat Coneixements de la Biblioteca Virtual. Des de la plataforma es poden consultar les dades bàsiques d'identificació de cada llibre, la imatge de la coberta, un resum del contingut, el nom del narrador, la durada total de l'arxiu i efectuar-ne una escolta de mostra. Es poden fer fins a dues descàrregues per títol.

Els audiollibres són llibres parlats, en la seva versió íntegra de l'obra original llegits en veu alta per locutors/res i narradors/res professionals en gravacions a una sola veu, sense música de fons.
El catàleg d'audiollibres en línia està format per obres clàssiques i actuals, en català i castellà, que es troben agrupades en sis categories: autoajuda, novel·la per adults, novel·la juvenil, assaig, relats i obres clàssiques.

La Xarxa de Biblioteques Municipals també ofereix en préstec una selecció d'audiollibres en format cd àudio accessible a les biblioteques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada