E-READERS ALS CLUBS DE LECTURAUna de les línies de treball del Bibliobús és el foment de la lectura, i  com ja sabreu, us ofereix assessorament lector, seleccions bibliogràfiques i préstec especial a entitats, entre d’altres serveis.

Dins del Programa de Foment de la Lectura que la Gerència de Serveis de Biblioteques impulsa aquest any, es vol fer una oferta específicament adreçada a aquelles persones que formen part d’algun club de lectura.

Aquesta proposta consisteix a proporcionar e-readers als integrants dels clubs per poder fer alguna de les lectures en format digital i així ajudar els lectors a conèixer la lectura en aquests nous entorns.

En aquesta primera fase, ens adrecem als clubs de lectura per adults que ja estiguin en funcionament. El bibliobús us facilitarà:
-      Els aparells lectors, que els membres del club podran tenir en préstec durant un mes
-      Els continguts digitals (els aparells van carregats amb dues lectures de diferent gènere i complexitat perquè pugueu triar-ne segons aficions i interessos: la novel·la L'últim dia abans de demà, de l’escriptor Eduard Màrquez, i el recull de narracions curtes de l’autora Maria Barbal, La pressa del temps).
-      Les fitxes de lectura d’aquestes obres
-      Assessorament en el funcionament dels aparells lectors 

El proper mes d'abril en podran gaudir els Club de Lectura dels municipis de Castellterçol i Olost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada