Romeu i Julieta (segona part)


Al mausoleu dels Capulet de Verona, Romeu i Julieta es desperten. Una poció màgica els ha convertit en morts vivents. Els dos amants fugen feliços per viure el seu amor eternament, però la vida és més difícil, avorrida i perillosa del que es pensaven. Han de treballar un munt d'hores, la quotidianitat de la vida conjugal els està matant, i l'eterna joventut dels dos amants aixeca les sospites de la Inquisició. 
A Romeu i Julieta. Segona part coneixem la continuació de la tragèdia més famosa de la història en la versió de la filla de William Shakespeare.

Molts de vosaltres coneixereu l'arxiconeguda obra de William Shakespeare titulada Romeu i Julieta. Doncs bé, amb aquesta novel·la us proposem continuar-la just allà on més probablement l'haureu deixat: a partir de la mort dels dos amants. És una obra que s'endinsa al món de Shakespeare d'una manera divertida, amb vocabulari molt planer, combinant d'una manera tan fina realitat i ficció que sovint costa distingir una cosa de l'altra. 

La història no és només una història d'amor, sinó també una història de desamor i desengany, on es veu clarament que a vegades les coses no són com idealment un s'espera. Amb tot això, la novel·la ens transporta a l'ambient de la Verona de l'època dels protagonistes fins als teatres londinencs on l'autor escenifica la seva obra, tot barrejat amb uns tocs fantàstics que fan riure i alhora esgarrifar-se de por.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada