Recomanem...


Optimisme, singularitat i creativitat són conceptes que defineixen a la perfecció les cançons de Guillem Roma. A l’estil particular del músic i cantautor manlleuenc hi descobrireu també una clara influència de sons llatinoamericans, balcànics i d’altres racons del món que us permetran endinsar-vos en nous llenguatges musicals. De fet, la capacitat de combinar elements de procedències tan diverses és un dels seus segells d’identitat. 

El seu primer disc s’anomena Secret Place (2007), tot i que va ser amb Oxitocina (2012) que es va donar a conèixer. Es diu que l'oxitocina és la molècula responsable dels vincles afectius i psicològics entre dues persones. En aquest disc, les seves cançons ens parlen d'aquests vincles, precisament. Posteriorment també ha publicat Nòmades (2014) i darrerament Connexions (2017).

Guillem Roma va ser nominat com a millor Videoclip per El teu llit i artista revelació als premis Enderrock. Si no el coneixeu encara, us convidem a deixar-vos seduir pel seu univers particular.

Per a saber-ne més, entreu a la web oficial de Guillem Roma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada