Una casa amb piscina

Una història inquietant sobre la venjança, la famíla i les perilloses línies que es travessen quan les portes de sistema legal estan tancades i l'instint s'imposa a la raó. No voldràs pasar les pàgines, però no ho podràs evitar.
El metge March Schlosser escolta a l'hospital les últimes paraules d'un dels seus pacients abans de morir. Pero no és un pacient qualsevol, ni la seva mort és tan natural com sembla. Es l'home amb qui la familia del metge va passar les últimes vacances d'estiu. A casa seva, una casa amb piscina. Què va ocórrer en aquella casa? Per què algú ha hagut de morir per esborrar-ne el record?
 
Sens dubte, una lectura inquietant la que us proposem avui. Que ningú no ho interpreti malament, no es tacta d'una novel·la negra, ni molt menys, però si que té un punt de misteri, un punt de no voler relatar els fets fàcilment al lector d'una manera que aconsegueix atrapar-lo. Només a les primeres pàgines ja s'entreveu que el metge se les haurà de veure amb algú que està enfadat amb ell a causa d'un mal diagnòstic. Les coneqüències han estat fatals per al pacient mentre que ell, en March, tindrà problemes amb la justicia. A partir d'aquí anem enrere en el temps per descobrir com va conèixer en March el seu pacient, un actor que està a punt de protagonitzar una sèrie que es preveu que tingui un gran èxit d'audiència, i quina mena de relació els unia. Sens dubte, no será la relació habitual entre un metge i un pacient. I és que probablement tots estaríem d'acord en que quan algú ens toca el més sagrat, podem ser capaços de fer bogeries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada