El diván de Becca

Després de l'èxit brutal de 50 ombres de Grey, la narrativa eròtica ha patit una autèntica revolució tan pel que fa al nombre de títols publicats com al nombre de lectors que, sovint moguts per la curiositat, se senten atrets per aquest tipus de lectura de la qual molta gent parla.

Doncs bé, avui presentem una nova trilogia que s'enmarca dins d'aquest gènere: El diván de Becca. La història se centra en Becca, una prestigiosa psicòloga que col·labora al programa Gran Hermano i que destaca pels seus mètodes força peculiars, però indubtablement efectius. Quan la seva parella l'abandona, Becca s'aferra a una nova oferta professional que li donarà la oportunitat  de convertir-se en un personatge realment mediàtic. En aquesta nova aventura, Becca coneix a Axel, un home misteriós, amb un caràcter totalment hermètic i fins i tot maleducat que desperta en ella unes emocions totalment desconegudes fins al moment. Intueix que Axel, igual que els seus pacients, necessita algun tipus de teràpia per superar una fobia que el turmenta, però no és cap dels seus pacients... Mentrestant, a Becca l'ataca un gos rabiós, es tira amb paracaigudes des d'un avió i té un accident de cotxe quan algú la treu de la carretera deliberadament. Una autèntica aventura, vaja. 

Escrita amb un llenguatge fresc, i deixant de banda l'evident històrica romàntica o eròtica entre Becca i Axel, El diván de Becca ens dóna la oportunitat d'explorar la ment humana, com si fós el mateix lector qui porta a terme les teràpies de xoc per combatre les fòbies que presenten els seus pacients. Becca empatitza de manera molt clara amb tots i cadascun d'ells, pateix amb ells i per ells, i això fa que aquests pacients la sentin molt propera, igual que els lectors de la novel·la. 

Aquesta és la primera part d'una trilogia que comença amb El diván de Becca, continua amb El desafio de Becca i acaba amb La decisión de Becca.  
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada