Benvingut Puigdon!

Avui divendres dia 16 de setembre s'inaugura un nou bibliobús a la comarca, el Bibliobús Puigdon. Amb ell ja són 10 els bibliobusos que pertanyen a la xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Aquí trobareu més informació sobre el naixement d'aquest nou servei bibliotecari de la comarca. 

L'arribada del Bibliobús Puigdon ha permès reestructurar les rutes del Bibliobús Tagamanent, i per això aprofitem ara per fer un repàs dels nous canvis a la nostra ruta. 

En concret els municipis afectats són els següents:

- ORÍS: El Bibliobús Tagamanent visitarà aquest municipi els dimecres quinzenalment de 4 a 7 de la tarda. Iniciarà el servei a aquest municipi el dimecres dia 28 de setembre

- MUNTANYOLA: El Bibliobús Puigdon afagarà el relleu del Bibliobús Tagamanent visitant aquest municipi els dimecres al matí quinzenalment, d'11 a 13:30h.  Iniciarà el servei a Muntanyola el dimecres dia 21 de setembre.

- SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER: El Bibliobús Puigdon afagarà el relleu del Bibliobús Tagamanent visitant aquest municipi cada dilluns, de 4 a 7 de la tarda. Iniciarà el servei a Sta. Eulàlia de Riuprimer el dilluns dia 19 de setembre.

- MONTESQUIU: El Bibliobús Tagamanent visitarà aquest municipi els dimecres amb periodicitat setmanal, però alternant matins (d'11 a 13:30) i tardes (de 4 a 7). Concretament:

SETEMBRE:Dies 21(tarda) i 28 (matí)
OCTUBRE: Dies 5(tarda), 19(matí) i 26(tarda).
NOVEMBRE: Dies 2(matí), 9(tarda), 16(matí), 23(tarda) i 30(matí).
DESEMBRE:Dies 14(tarda) i 21(matí)


- SEVA i SEVA-ST. MIQUEL DE BALENYÀ: A partir del mes d'octubre el Bibliobús Tagamanent visitarà aquests dos nuclis els dimarts quinzenalment. En el cas de Seva el servei serà de 4 a 7 de la tarda i en el cas de St. Miquel de Balenyà el servei serà de 2/4 de 4 a 2/4 de 7 de la tarda. Concretament, el dimarts dia 4 d'octubre el Bibliobús iniciarà el servei a St. Miquel de Balenyà i el dimarts 11 d'octubre a Seva

- OLOST. A partir del mes d'octubre el Bibliobús Tagamanent visitarà aquest municipi cada dilluns de 4 a 7 de la tarda.


Un cop fet aquest repàs, només ens queda afegir una cosa: Benvingut, Bibliobús Puigdon!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada