Els nostres clubs

El Bibliobús Tagamanent dóna suport als clubs de lectura dels municipis de la seva ruta col·laborant en la selecció de les lectures i proporcionant-los els exemplars que els calen per portar a terme les trobades. Actualment són quatre els municipis que compten amb clubs de lectura amb el suport del Bibliobús:
A més a més, anualment s'ofereix als clubs la possibilitat de:

Organitzar col·laborativament trobades amb escriptors i escriptores de renom, a partir del cicle de trobades El Club del Llibre, organitzat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. 

El club del llibre amb Ramon Solsona,
a Olost (25/11/2019)

Tastar la lectura digital, a través dels préstecs d'uns aparells electrònics proporcionats pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Les lectures que incorporen aquests aparells es van renovant any rere any i cada club és lliure d'escollir la lectura que més li convingui. 

Organtitzar col·laborativament altres tipus d'activitats de foment de la lectura i la cultura.

Joan Brossa i la màgia a càrrec del Mag Hausson,
a Folgueroles (01/10/2019)

Participar en clubs de lectura fora de l'àmbit municipal, com el club de lectura de salut mental, que s'organitza a nivell de les biblioteques d'Osona cada mes d'octubre o bé la Trobada de clubs de lectura i lectors del Moianès, que enguany ja va per la tercera edició.

Trobada de clubs a Tona, amb l'escriptor Rafael Nadal.
(10-05-2018)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada